OM OSS

Och vår produktion

Så arbetar vi

BYO LIFESTYLE bryr sig om din hälsa. Vi vill säkerställa att du kan kombinera en hälsosam livsstil med tillskott av näring som inte alltid är möjlig att få via maten. Därför innehåller våra produkter naturliga ingredienser som är lätta för kroppen att ta upp, helt utan onödiga tillsatser. Alla våra produkter är också veganska för att fler ska kunna dra nytta av dem.

Några ord om

VÅRT TEAM

Välkommen till vår värld, vi hoppas du ska tycka lika mycket om våra produkter som vi gör!

Anna Engman

Anna Engman

Grundare

För att en produkt ska göra nytta behöver kroppen kunna ta upp det som finns i den. Det kallas biotillgänglighet och är en av BYO LIFESTYLEs hörnstenar. Nyckeln är att kombinera ingredienserna så att all näring kommer till sin rätt. Det gör vi och därför älskar jag våra produkter!

Ulrika Boström

Ulrika Boström

Verkställande Direktör

För mig är hållbarhet och miljöpåverkan viktiga faktorer när jag väljer en produkt. Alla BYO LIFESTYLEs produkter är naturliga, veganska och fria från GMO och innehåller bara de bästa ingredienserna. Därför känns det extra bra i magen att använda dem..
Lerverans
Leverans

Alla ordrar skickas från vårt lager i Sverige inom 24 timmar måndag-fredag

Kvallitet
Bästa kvalité

Högkvalitativa ingredienser som kroppen kan ta till vara på utan onödiga tillsatser

Rabbatt
Erbjudande

Vi uppmuntrar till färre utskick genom att erbjuda mängdrabatt

Säkerhet
Säker betalning

Vi använder oss av Klarna men det går även bra att betala med Swish och Stripe

naturens ingredienser

Insidan har betydelse!

Varje produkt från oss är genomtänkt inifrån och ut. Med de bästa aktiva ingredienserna i en generös mängd, I rätt form och i smarta kombinationer blir de lättare för kroppen att ta upp och använda.

För att du ska vilja och komma ihåg att ta dem fokuserar vi på goda, friska smaker med inspiration från naturen. Om de står på köksbänken är det större chans att du kommer ihåg din dagliga dos extra näring! Och självklart använder vi inga onödiga tillsatser.

Leverantörer och produktion

Vi söker över hela världen för att hitta de bästa ingredienserna för våra produkter och väljer våra leverantörer med största omsorg. För oss är det viktigt att alla våra samarbetspartners har samma tänk som vi kring hälsa, kvalitet, effektivitet, säkerhet och hållbarhet. Därför innehåller våra produkter veganska, icke-GMO-ingredienser med mycket hög biotillgänglighet.

Vi har också försäkrat oss om att vår produktion är av världsklass. Alla våra kosttillskott produceras i Sverige.

Citron Ingefära Gurkmeja

SMAKFULL VETENSKAP FÖR INSIDAN HAR BETYDELSE

EN NÄRINGSINNOVATION FRÅN SVERIGE

BYO LIfestyle Vitamindryck

Hållbarhet på flera sätt

Hållbarhet och långsiktighet är viktigt, både för naturen och för oss själva. Tillskott från BYO LIFESTYLE ska inte bara kännas bra i kroppen utan även i sinnet.  Därför har vi låtit oss inspireras av naturen och valt hållbara och veganska råvaror för att alla ska kunna och vilja använda dem.

Vi tror också på att ta fram produkter som är så bra att de inte blir stående på din hylla, så att du ska märka skillnaden i ditt välmående och skapa hälsosamma vanor som du vill bibehålla. Det är hållbarhet för oss! Sen har ju själva produkten också en hållbarhet. Där har vi valt minst två år för att låta dig vara flexibel i din konsumtion.

För dig!

Vi arbetar efter ett innovativt näringskoncept med den moderna människan i fokus. Vi vet att många har en hektisk vardag och att det är svårt att både skapa och hålla fast vid hälsosamma vanor. Därför har vi skapat snygga och stilrena förpackningar som kan stå framme så du påminns om dem varje morgon. Våra produkter är i smarta portionsförpackningar som du lätt kan ta med dig i farten eller på resan.
För dig som inte gillar kapslar är våra goda drycker perfekta.

Stay Balanced Hallon och Björnbär

KVALITETFÖRSÄKRAN

FRAMTAGEN AV EXPERTER, ANPASSAD FÖR DIG

100% Vegansk

100% VEGANSK

HÖG BIOTILLGÄNGLIGHET

HÖG BIOTILLGÄNGLIGHET

OBEROENDE TESTAD
OBEROENDE TESTAD
GMP CERTIFIERAD
GMP-CERTIFIERAD
BYO lifestyle Logo

Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Du godkänner användningen av cookies genom att trycka OK och surfa vidare på webbplatsen. Vill du läsa mer kan du göra det här.