DAYDREAM ACHIEVER – Möt Nathalie Rajic

Vem skulle inte vilja kunna kalla sig för Daydream Achiever? Nathalie Rajic gör just det, både i sociala medier och i sitt eget forum: Her Way – en digital destination som inspirerar kvinnor till att gå sin egen väg och följa sina drömmar. Vi undrade så klart hur livet ser ut för en dagdrömsuppfyllare och fick svar av i Nathalie i våras.

Hej Nathalie, hur mår du i dag?

Mycket bra, tackar som frågar! Räknar ner dagarna till sommarsemestern och ser fram emot att spendera några härliga dagar från datorn tillsammans med familjen här i Skåne.

Hur skulle du beskriva din livsstil och vad du gör för att skapa ett optimalt välmående i din vardag?

Eftersom jag är egenföretagare så ser min vardag väldigt olika ut från dag till dag. För att skapa utrymme för reflektion och egentid (som är viktiga saker för mig), börjar jag gärna morgonen med en rask promenad längs strandpromenaden här i Malmö innan jag kollar mailen och sätter igång jobbdagen. För en rastlös själ som mig blir det ansträngande för kroppen med ett stillasittande jobb, så jag försöker att ta cykeln till alla möten runt om i stan för att få vardagsmotion och frisk luft.

Jag har mitt flow och presterar som bäst på morgonen och förmiddagen fram till lunch. På eftermiddagen ser jag därför till att ägna mig åt de roliga och kreativa arbetsuppgifterna som inte kräver administrativt arbete eller så tar jag ett inspirerande kundmöte. Jag önskar att jag hade haft fler mobilfria kvällar men om helgerna försöker jag åtminstone att koppla av med familjen. På senare tid har jag insett hur viktigt det är med närvaro och att ägna sig åt en sak i taget.

Hur ser din dagliga näringsrutin ut?

Handen på hjärtat så går det i perioder. När jag befinner mig i stressiga perioder blir det lätt att jag slarvar med maten och trycker i mig det första som kommer i min väg. Men då mår min mage inte heller bra… Därför använder jag mig av periodisk fasta, det håller min oroliga mage i kontroll. Det är bara den där första koppen kaffe om morgonen som är SÅ välbehövlig… När jag har bra flow äter jag mer näringsrikt och försöker dra ner på socker och snabbmat.

Nathalie Rajic Bild3
Nathalie Rajic Bild2

Har du någon favorit bland våra produkter?

Jag är väldigt förtjust i LIVELY LIVING, som har fått ersätta kaffet till eftermiddagspausen. Det är också otroligt smidigt att ha med de små portionspåsarna i handväskan när man är på språng eller när jag åker upp till landet och hänger på vår Glamping.

Till vem skulle du rekommendera BYO LIFESTYLE produkter?

Till just kvinnan på språng, som jonglerar småbarnslivet med karriären, livets alla måsten och kämpar för att få vardagspusslet att gå ihop.

Vilka är dina tre bästa råd för att må bra både psykiskt och fysiskt?

1. Avsätt tid till dig själv. Att prioritera egentid är inte själviskt. Det är nästan ett måste i dagens hektiska vardag. Så skapa rum i kalendern för egentid, vare sig det är en morgonpromenad eller en keramikkurs.

2. Omge dig med människor som får dig att känna solsken. Positivitet smittar av sig – och vem har tid att umgås med människor som inte får dig att känna dig rik i själen?

3. Skriv dagbok. Det finns få saker som är så befriande som att skriva dagbok. Det behöver inte vara milslånga texter, några få rader räcker. Börja dagen med att checka in med dig själv, skriv ner hur du mår och tre saker som får dig att känna tacksamhet. Om du har haft en tung dag, avsluta den med att skriva av dig.

Har du några spännande nya mål i din resa emot en välmående livsstil?

Jag ser fram emot att hitta en ny träningsmetod som inspirerar mig att komma igång med regelbunden träning igen utöver de morgonpromenader jag tar för att rensa skallen. Jag blir snabbt uttråkad och behöver variera min träning för att skapa en hållbar rutin.

Något du vill tillägga eller tipsa om?

Jag vill gärna tipsa om boken The Leading Brain av Fredrik Fabritius och Hans W. Hagemann. Den har bjudit på väldigt många bra insikter kring hur vi behandlar oss själva i jakten på ”lycka”. Jag har också kunnat ställa om mitt sätt att arbeta för en mer välmående livsstil.

Tack så hemskt mycket för din tid Nathalie, det är alltid ett nöje att tala med dig. Jag får alltid nya perspektiv i ditt sällskap och det är en fantastisk gåva du har. En vis kvinna helt enkelt!

Vi vill även passa på och rekommendera alla att besöka Her way:s hemsida. Det finns gott om råd och insikter som delas ut generöst. Dessutom har de en shop med self-care produkter som anteckningsböcker samt Gua Sha för ansikte och hår. Uppdukat för en härlig feel good känsla. Underbart om du frågar oss! I veckan lottar vi även ut en sommar give away med både produkter från oss på BYO LIFESTYLE och Her Way. Det vill ni inte missa, håll utkik!

”Jag är väldigt förtjust i LIVELY, som har fått ersätta kaffet till eftermiddagspausen.”Nathalie Rajic, Grundare Her Way

Dela denna sida

Mer att upptäcka!

Lively Living Gurkmeja Pulver
Nyheter

GURKMEJA – DET GULA GULDET OCH DESS FÖRDELAR

Gurkmejan, superkryddan, livets krydda, superörten, golden goddess, ett gyllene vapen mot inflammation – kärt barn har många namn.
Varför är gurkmejan så fantastisk och varför har den använts under tusentals år?

BYO lifestyle Logo

Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Du godkänner användningen av cookies genom att trycka OK och surfa vidare på webbplatsen. Vill du läsa mer kan du göra det här.